Policija lišila slobode tri muškarca koja su pucala iz automatske puške

Policija lišila slobode tri muškarca koja su pucala iz automatske puške


Bijeljinska policija lišila je slobode tri lica osumnjična da su pucala iz automatske puške u naseljenom mjestu Puhare, a pretresom prostorija koje koriste pronađena je ručna bomba i droga, saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Slobode su lišene osobe čiji su inicijali L.Š., A.K. i B.J.

Policijskoj upravi Bijeljina jučer je prijavljeno da nepoznato lice ili više njih puca iz vatrenog oružja pojedinačnom i rafalnom paljbom u bijeljinskom naseljenom mjestu Puhare. Na licu mjesta policija je uočila automobil i tri nepoznata lica, od kojih je jedno imalo automatsku pušku.

Na naređenje policije da odbace oružje oglušili su se i dali u bijeg, prilikom čega su od sebe odbacili određenu količinu narkotičkih sredstava i automatsku pušku.

Intervencijom policije navedena lica su uhapšena, a pronađena je automatska puška sa okvirom iz koje se, najvjerovatnije, pucalo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje koriste uhapšena lica i tom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina marihuane, spida, ručna bomba, medicinska droga, drobilice, novac, kao i više predmeta sa tragovima droge na sebi.

O svemu navedenom obavješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija