Užas u Zenici: Prijatelji sa djevojkama sjedili u kafani pa se potukli

Užas u Zenici: Prijatelji sa djevojkama sjedili u kafani pa se potukli


U jednom zeničkom ugostiteljskom objektu, na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, sinoć je došlo do masovne tučnjave u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Kako piše zenički portal 072info, u tučnjavi su učestvovale četiri osobe.

“Samo sam vidio da je bačen čovjek na pod, a potom dolazi jedan momak koji ga nastavlja udarati. Zatim se pojavljuju još dvojica i šutaju ga u stomak, glavu, ma po cijelom tijelu”, ispričao je za 072info svjedok ovog događaja.

Iako je muškarac ležao na podu, ubrzo je smogao snage i podigao se, pozivajući trojicu da se nastave tuči.

“Što je najgore, oni su sjedili zajedno za stolom. Četiri para, sa svojim djevojkama – ženama. Kada je ustao sav krvav, počeo je skidati majicu natopljenu krvlju i zvao je ovu trojicu da se nastave udarati. Jedan je upitao, hoćeš li metak u čelo?

Zatim su im došle partnerice i počele su vrištati, napadati ih što su se potukli. Srećom, brzo je stigla i policija”, priča svjedok.

Nakon što su ispitali prisutne u objektu šta se dogodilo, ali i fotografisali mjesto, te obavili uviđaj prisutni gosti mogli su izaći iz objekta.

“Niko nije mogao izaći iz objekta dok policija nije završila svoj posao. Sreća, ovom prilikom niko od drugih gostiju nije bio kolateralna šteta tuče”, zaključuje sagovornik.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija