(VIDEO) Par mjeseci nakon što je slupao BMW-a, danas objavio video kako vozi 220km/h

(VIDEO) Par mjeseci nakon što je slupao BMW-a, danas objavio video kako vozi 220km/h


Brza vožnja, želja za dokazivanjem pred društvom, neopreznost, korišćenje mobilnog telefona tokom upravljanja vozilom jedni su od glavnih uzroka saobraćajnih nesreća sa smrtnim posljedicama na našim putevima i to naročito mlađe populacije.

“Ukoliko posjeduju vozačku dozvolu misle da znaju sve o saobraćaju i vozilu. Prije svega, vozač treba upoznati karakteristike vozila sa kojim upravlja, odnosno njegove vučno brzinske karakteristike, kočioni sistem, upravljački mehanizam, i ostalo, pa nakon određenog perioda upravljanja takvim automobilom, bi imao mogućnost neke lagodnije vožnje.

Do tada vozači moraju voziti svoja vozila sa većim oprezom, relativno malim brzinama i striktno se pridržavati saobraćajnih propisa”, pojašnjava saobraćajni vještak.

Jedn takav je i Velimir Muratčaus poznatiji kao Veko koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 30.6.2022. u centru Sarajeva kada slupao svog zelenog BMW-a serije 5. Tada su vatrogasci rezali automobil kako bi izvukli Velimira iz BMW-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Oglasio se “Veko” iz bolnice: “Ljudi hvala vam svima, dobro sam hvala Bogu”

Velimir Muratčauš je od ranije poznat organima gonjena a 22.6.2022. dobio je više kaznenih prijava sa kojima se pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

“Uzorni građanu sa TikToka, što si skinuo klipove i poslao policiji, ja ću svoje kazne platit a tebe nabi**em na k***c.” – komentarisao je Veko. Na snimci koju je objavio portal Crna-Hronika, vidljiva je opasna vožnja nesavjesnog vozača iz Sarajeva koji svoj automobil marke BMW upravlja brzinom od 250km/h potom ulazi u tunel i nastavlja s vožnjom i pretjecanjem vozila čime ugrožava živote sudionika u prometu.

Danas vam donosimo video novijeg datuma, kada je 28.2.2023. godine isti vozač upravljao svojim BMW vozilom preko 220 km/h na brzoj cesti u Sarajevu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija