(VIDEO) Pogledajte šta radi Avdija od svog Golfa: “Natovari i na njive idem s njim, u brdo. Vuče Golf”

(VIDEO) Pogledajte šta radi Avdija od svog Golfa: “Natovari i na njive idem s njim, u brdo. Vuče Golf”


Da je Golf u Bosni i Hercegovini posebno auto, znaju i ptice na grani. Od 1986 godine, ovaj brend zauzima posebno mjesto među Bosancima i Hercegovcima. Golf 2 se proizvodio u Sarajevu pa je ta veza bila još i jača.

Naša država je prva na svijetu koja ima i spomenik navedenom automobilu. Vozači u BiH su svog golf-a korislili i kao teretno i kao putničko motorno vozilo. Golf je išao i na ulje kada goriva nije bilo.

Ovog puta donosimo vam neobičnu priču Avdije Halilovića koji je u objektu “Zeka Company” kupio građevinski materijal kako bi nastavio svoje radove. Međutim za transport istih, odlučio se za svog golfa.

Pogledajte kakoi se Avdija pohvalio svojim automobilom marke VW golf 6.

“Evo ljudi vidite. Ko nema golf-a. U njega stavim 2,5 kubika siporeksa, natovarim i na njive idem. Idem u brdo idem svugdje. Gdje god ja stignem, golf vuče. Nema ništa bez VW-a. U Golfa bez problema stavim dva kubika siporexa. Svugdje idem s njim” – izjavio je Avdija Halilović za portal Crna-Hronika.

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7211795322358549765?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7185172671659230725


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija