Detalji užasa u Austriji: Bosanac (40) je likvidiran zbog ljubomore! Bili su zaljubljeni u istu ženu?

Detalji užasa u Austriji: Bosanac (40) je likvidiran zbog ljubomore! Bili su zaljubljeni u istu ženu?


Prema informacijama iz policije ljubomora je navodno odigrala ključnu ulogu u smrtonosnom napadu nožem na 40-godišnjeg muškarca u Marchtrenku okrug Wels-Land u petak ujutro.

Nezvanično, motiv likvidacije mogla biti ljubomora i navodno je u pitanju ljubav prema istoj ženi.

Četrdesetogodišnji bh. državljanin brutalno je izboden na ulici u Marchtrenku u Gornjoj Austriji u petak ujutro. Unesrećeni je s teškim povredama prebačen u bolnicu, gdje je ubrzo preminuo. Potraga za dva moguća počinitelja brzo je okončana, a slobode su lišeni 40-godišnji crnogorski državljanin i 19-godišnji mladić iz Bosne i Hercegovine.

Prema navodima policije, trojica muškaraca su prije zločina možda čak i bili zajedno u automobilu. Na putu do jedne firme dvojica 40-godišnjaka su izašla, a optuženi je navodno iznenada nožem ubo protivnika. Kako je nakon obdukcije za APA rekla glasnogovornica ureda javnog tužioca u Welsu Silke Enzlmüller, muškarac je dobio ukupno pet uboda u predjelu abdomena. Bh. državljanin nije preživio napad te je od posljedica povreda preminuo u bolnici, prenosi Faktor.

Navodni napadač ostat će u zatvoru, a 19-godišnjak je oslobođen optužbi za ubistvo, ali mora ostati u policijskom pritvoru zbog kršenja zakona o strancima.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija