Dodik: Svaka loša akcija iz FBiH proizvede reakciju u Republici Srpskoj

Dodik: Svaka loša akcija iz FBiH proizvede reakciju u Republici Srpskoj


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da cijeni Nermina Nikšića kao političara i čovjeka, ali on mora da zna da svaka loša akcija iz FBiH proizvede reakciju u Republici Srpskoj.

Nermin Nikšić: “Otvorena prijetnja i udar na državu”

Upitan da prokomentariše Nikšićevu izjavu da je Dodik ponovo vaskrsao ideju podjele BiH iako je potpisan sporazum koji je pokazao da se može raditi u interesu svih građana u BiH, predsjednik RS je odgovorio da ni on nije zamišljao dogovor o formiranju zajedničkih institucija na način da na primjer Denis Bećirović gotovo svakodnevno ubode prst u oko Republici Srpskoj.

“Je li mi treba da ćutimo i pravimo se kao da ništa ne čujemo!? Zamjeram Nikšiću što nijednom nije opomenuo Bećirovića i pozvao ga da se okrenemo pitanjima o kojima nemamo nesporazume. Da je Nikšić to bar jednom uradio, vjerujem da ni Bećirović ne bi svakodnevno davao materijal za polemiku”, naglasio je Dodik.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija