Dodik hvali Stanivukovića: Dobro da je gradonačelnik i da radimo zajedno

Dodik hvali Stanivukovića: Dobro da je gradonačelnik i da radimo zajedno


U Banjoj Luci je večeras svečano otvoren teniski kompleks namijenjen za turnir serije 250 koji će, osim Novaka Đokovića, ugostiti i ostala velika imena iz svijeta tenisa.

Prilikom otvorenja zvanice su održale govore, a među njima su bili gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i predsjednik RS Milorad Dodik.

Nakon obraćanja Stanivukovića, prisutnima se obratio predsjednik RS Milorad Dodik koji je jednim dijelom govora nasmijao sve prisutne.

– Ovo je uspjeh svih nas. Da se ne bih bavio patetikom, gledam kako gradonačelnik govori, fino i saborno, i onda mislim kako je dobro da je gradonačelnik, inače da nije, on bi visio po ovim ogradama ovdje. U svakom slučaju je dobro što zajedno radimo i da je sinergija vlade i grada dovela do ovog. Pošto ima onih koji kažu da je sinergija loša stvar, a ja mislim da je dobra – rekao je Dodik.

Kamera RTRS-a je zabilježila kako se, sjedeći u prvom redu, Stanivuković samo nasmijao ovim riječima nekada ljutog političkog protivnika.

– Ovdje nije bilo ničega. Tada smo imali hrabrost da zadamo cilj, imali smo vjeru i za četiri pet mjeseci doći do dvorane, ovog veličanstvenog trga, nove avenije i slobodno mogu reći nove razglednice grada, da je ovo nova razglednica Republike Srpske – kazao je Stanivuković.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija