Pepco otvara radnju u Bosni i Hercegovini. Poznato gdje

Pepco otvara radnju u Bosni i Hercegovini. Poznato gdje


Maloprodajni lanac Pepco uskoro otvara svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini.

Pepco će otvoriti prodavnicu u West Gate retail parku, na izlazu iz Sarajeva u pravcu Mostar. Ova prodavnica već je u pripremi. Osim toga, za očekivati je da Pepco otvori prodavnice i na drugim lokacijama širom BiH.

Podsjetimo da je kompanija nedavno najavila planove za pokretanje poslovanja u Bosni i Hercegovini, te da je raspisala i prve oglase za posao.

Pepco je najbrže rastući evropski trgovački lanac koji nudi odjeću za cijelu porodicu i proizvode za domaćinstvo.

Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na sjeveru Evrope do Italije na jugu i od Španije na zapadu do Bugarske na istoku.

U cijeloj kompaniji, kako u prodavnicama tako i u sjedištu u Poznanju i distributivnim centrima, već imaju više od 16 hiljada zaposlenih. Imaju ambiciozan pristup realizaciji planova daljeg širenja u Evropi.

Kako se kompanija brzo širi, govori podatak iz susjedne Srbije, gdje su za samo dvije godine od ulaska na tržište otvorili čak 100 prodavnica.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija