(VIDEO) Amerikanka oduševljena kada je upoznala momke iz Srbije: “bolji od svih drugih, bolji od Grka, bolji od Italijana”

(VIDEO) Amerikanka oduševljena kada je upoznala momke iz Srbije: “bolji od svih drugih, bolji od Grka, bolji od Italijana”


Svako malo se na mrežama pojavi snimak nekog iz inostranstva ko dijeli svoje utiske o boravku u Srbiji, o hrani, ljudima, gostoprimstvu.

Međutim, jedan video sa TikToka je brzo postao viralan jer je Amerikanka otkrila šta misli o muškarcima iz Srbije.

Naime, Krisi iz Amerike postala je popularna među srpskim korisnicima TikToka kada je objavila video snimak u kojem otkrila da joj nije jasno zašto su Srbi toliko savršeni.

Krisi ranije na TikToku nije krila da su joj Italijani prilično privlačni, ipak, čini se da je u nekom trenutku upoznala i nekog Srbina, koji joj je po svemu sudeći ostao u dobrom sjećanju.

– Zašto su Srbi potpuno druga rasa? Zašto su mnogo zgodniji od svih drugih nacionalnosti. Oni su bolji od svih drugih, bolji od Grka, bolji od Italijana, i nemojte me pogrešno shvatiti, mnogo volim Italijane, ali Srbi su vau. Šta je sa njima? Možda je to zbog njihove visine – rekla je ona u svom videu.

U komentarima pohvale za srpske muškarce

Ovim videom pokupila je velike simpatije Srba, a komentari ispod su počeli da se nižu jedan ispod drugog. Među korisnicima, našle su se i mnoge djevojke iz inostranstva koje su se složile sa činjenicom da su Srbi najlepši.

“Istina, moj drug je Srbin i prehot je”, “Ma Srbi su najbolji”, “Moram da nađem jednog”, glasili su neki od komentara djevojaka.
Srpski muškarci nisu bili skromni

Takođe ispod videa bilo je i nekoliko momaka iz Srbije koji su kroz šalu otkrili u čemu je njihova tajna, piše Kurir.

– Možda je to rakija napravila od nas”, “Mi smo najbolja država na svijetu”, “Napravljeni smo od rakije i strpljenja”, “Mi smo nebeski narod”, “Ja sam Srbin, tvoja izjava popravila mi je dan”, “Ne znam šta bih ti rekao, to je jednostavno srpski način, ovo kažem kao Srbin – pisali su oduševljeni muškarci ispod njenog videa.

@chrissiemicAs you can tell I’ve just discovered Serbians 😊

♬ original sound – Chrissie


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija