Fotografija koja slama srce: “Umjesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju”

Fotografija koja slama srce: “Umjesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju”


Nezapamćena tragedija dogodila se u školi u Beogradu na Vračaru Vladislav Ribnikar, kada je dječak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i Dragana Vlahovića, čovjeka koji je radio kao obezbjeđenje u školi.

U srijedu dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.

Potresna fotografija koja obilazi društvene mreže.

Slomljen od tuge deda se uhvatio za školsku ogradu i gledao u pravcu u kojem je likvidirana njegova miljenica.

“Sve mislim nije istina, javiće mi se mja Ana da je došla kući” – počinje svoj govor neutješni čovjek opisujući potom koliko je bolno pratiti nasljednike.

Umjesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesretnik moram nju. Moju lepu Anu, dedinu odbojkašicu. Kako ćemo svi živjeti dalje ne znam. I unuk, Anin stariji brat je išao u ovu školu. Sredila se dedina unuka, jutros obukla haljinicu, sreća moja i otišla da se slika – priča potrešeni čovjek dok lista u telefonu fotografije svoje voljene unuke.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija