Ubica imao zabranu prilaska žrtvi zbog nasilja. Policija mu oduzela svo legalno oružje ali…

Ubica imao zabranu prilaska žrtvi zbog nasilja. Policija mu oduzela svo legalno oružje ali…


V.R. (34) upao je naoružan oko 17 časova u solarijum gdje mu je radila bivša djevojka (26), pucao u nju, pa presudio sebi. Inače, već je ranije dobio mjeru zabrane prilaska zbog nasilja nad žrtvom.

U Novom Sadu u ulici Jovana Subotića, danas oko 17 sati dogodila se nova tragedija, kada je pomahnitali ubica V.R. (34) hicima iz pištolja ubio svoju bivšu djevojku (.R. (26), a potom presudio i sebi.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, on je prvo pucao u izlog, a onda upao u lokal, solarijum, u kojem je zatekao žrtvu. On je pucao u nju, a radnica salona je uspjela da pobjegne nepovrijeđena. Ubica je potom pucao i sebi u glavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Prestravljena radnica solarijuma pozvala je policiju. Kada su hitne službe došle na mjesto krvavog zločina, djevojku su zatekli mrtvu, dok je V.R. još davao znake života, ali je ubzo i on podlegao povredama.

Njih dvoje su oboje iz Bača, a V.R. je već bio nasilan prema žrtvi. Krajem aprila ove godine, on je prijavljen zbog porodičnog nasilja i izrečena mu je odmah mjera zabrane prilaska i komuniciranja.

Policija je također privremeno oduzela i svo oružje koje je legalno posjedovao V.R. koji je i strastveni lovac, ali navodno i radi u prodavnici oružja, piše Nova.rs.

Nije poznato kako je V.R. nabavio oružje.

Izjava doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći povodom ubistva i samoubistva koje se danas dogodilo u Ulici Jovana Subotića u centru Novog Sada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija