Foto: Bljesak
Nakon tragedije u Mostaru, MUP HNK ne isključuje da je muškarac likvidiran

Nakon tragedije u Mostaru, MUP HNK ne isključuje da je muškarac likvidiran


”Provodit će se istražne radnje, naredit će se obdukcija i onda ćemo imati neke bolje informacije” –

”Provode istražne radnje kako bi se utvrdio identitet osobe i je li isti preminuo usred počinjenja nekog kaznenog djela ili se radi o nečem drugom”, rekao je za Bljesak.info dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije Željko Rezo.

Tijelo muškarca pronađeno je u zapaljenom automobilu Naime, oko 13 sati policiju su obavijestili vatrogasci kako je na lokalitetu Varda, na putu prema Hidroelektrani Mostarsko blato, u spaljenom automobili pronađeno tijelo muškarca. U mjestu Varda u motornom vozilu pronađeno je tijelo.

U mjestu Varda u motornom vozilu pronađeno je tijelo. ”Pronađeno je vozilo koje je izgoreno, unutra je pronađena NN osoba i trenutno se provode istražne radnje kako bi se utvrdio identitet osobe i je li isti preminuo usred počinjenja nekog kaznenog djela ili se radi o nečem drugom.

Provodit će se istražne radnje, naredit će se obdukcija i onda ćemo imati neke bolje informacije”, rekao je dežurni tužitelj. Policija ostaje osiguravati mjesto događaja. Kako neslužbeno doznajemo s terena, postoje sumnje da je riječ o kaznenom djelu. Podsjetimo, tijelo muškarca pronađeno je oko 13 sati u zapaljenom automobilu marke Passat na putu za Vardu.

Policiju su o tome u 12:55 sati obavijestili pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija