(VIDEO) Oglasila se majka maloljetnog mladića: “Lažnih 50 KM uvalio mu je njegov drug”

(VIDEO) Oglasila se majka maloljetnog mladića: “Lažnih 50 KM uvalio mu je njegov drug”


Radnici pekare u Sarajevu prijavili su mladića da im je pokušao “uvaliti” lažne novčanice kako bi kupio burek.

On je došao u sarajevski pekar na Markalama, te pokušao “uvaliti” lažnih 50 KM prilikom kupovine bureka.“Momak uhvaćen kako po treći put plaća falsifikovanim parama i to novčanicom od 50 KM. Prethodna dva puta, mladić je usio prevariti radnice u pekari Markale.

Nakon što je provaljen, govori, imam ja i sitno da platim. i nakon pitanja, zašto odmah nisi izvadio siću i platio, isti se okreće i izlazi iz pekare tj bježi od mjesta.

(VIDEO) Mladić iz Sarajeva pokušao burek sa lažnom novčanicom od 50 KM

Redakciji portala Crna-Hronika javila se majka maloljetnog mladića sa snimka koja tvrdi da je obavljen razgovor i sa radnicima ali i sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo te da lažne novčanice nisu njegove.

Poštovani,

Ja sam majka dječaka koji je na snimku iz pekare Markale. Mi smo danas otišli u policiju i obavili razgovor s inspektorom, obavili razgovor sa radnicima u pekari i utvrdili da je mom malodobnom sinu podmetnut novac a i našao se krivac.

Optuzen je jako ružno prije utvrđivanja istine i ja vas molim da kontaktirate policijsku upravu Stari Grad.

Djecak koji je snimljen u pekari nije kriv za što su ga optužili, niti je 3 puta to uradio. Policija je preduzela sve korake da se dođe do krivca a mom sinu je novac uvalio njegov drug. Imena su u policijskoj stanici što i možete provjeriti…

Samo vas molim da objavite da dječak nije kriv, niti je tri puta pokušao prevariti pekaru… sve moje navode mozete provjeriti s policijom…” – izjavila je majka maloljetnog dječaka iz Sarajeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija