Vozač Opela Astre joj oduzeo prvenstvo prolaza: Poginula 31-godišnja majka dvoje djece

Vozač Opela Astre joj oduzeo prvenstvo prolaza: Poginula 31-godišnja majka dvoje djece


U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na priključku Ulice maršala Tita na magistralnu cestu M-17 u naselju Zalik, kod benzinske pumpe ‘Ina’ od posljedica povreda zadobivenih u toj nesreći preminula je jedna osoba.

Riječ je o E. H. (1992.) koja je bila za volanom automobila Golf i kretala se magistralom iz smjera sjevera prema jugu. Automobil Opel je izlazio iz grada i uključivao se na magistralnu cestu, te je u trenutku nailaska Golfa istome oduzeo prvenstvo prolaza. Za volanom ovog automobila bio je A. M. (1983.).

Golf je udario u vozačevu stranu Opela. Na mjesto događaja izašli su pripadnici hitne pomoći, pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su pomogli u izvlačenju unesrećenih, te pripadnici Policijske uprave Mostar koji su osigravali mjesto nesreće. Na oba automobila je nastala velika materijalna šteta i po naredbi dežurnog tužitelja, automobili su izuzeti u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena neophodna vještačenja, piše Hercegovina.info.

Četiri osobe su u ovom sudaru povrijeđene, od kojih je dvoje djece. E.H. je nedugo nakon nesreće preminula u Kantonalnoj bolnici ‘Dr. Safet Mujić’ gdje su liječnici pokušavali reanimaciju, a njena djeca koja su bila s njom u automobilu su zadobila povrede neutvrđenog stepena. Inače, iza E.H. je ostalo dvoje djece.

Kako je potvrđeno za hercegovina.info iz Kantonalne bolnice ‘Dr. Safet Mujić’, A.M. je zadobio teške tjelesne povrede. I on, ali i djeca su otpuštena na kućno liječenje i stabilnoga su zdravstvenog stanja.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija