Foto: Ilustracija/CH
Muškarac pokušao ukrasti automobil, građani mu pozvali policiju

Muškarac pokušao ukrasti automobil, građani mu pozvali policiju


Pripadnici Policijske uprave Prijedor spriječili su krađu te su uhapsili R. K. iz Prijedora.

Sve se odigralo u nedjelju oko 3.40 sati kada su policajci, postupajući po anonimnoj prijavi koja je uslijedila na servisni broj 122 da je u Prijedoru u toku izvršenje krađe vozila, na mjestu događaja zatekli i uhapsili R. K..

O slučaju je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv R.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo teška krađa.

“Policijska uprava Prijedor se zahvaljuje građanima na saradnji i pravovremenom obavještavanju policije o uočavanju bezbjednosno interesantnih događaja, jer se blagovremenom prijavom može spriječiti izvršenje krivičnog djela i nastupanje težih posljedica po život i imovinu građana”, saopćeno je iz PU Prijedor.

Iz prijedorske policije su naveči da građani putem besplatnog servisnog broja – 122 mogu prijaviti sva zapažanja koja se odnose na izvršenje krivičnih djela, prekršaja ili drugih radnji kojima se ugrožava bezbjednost građana ili imovine.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija