Detalji stravične nesreće na Bijambarama: Čak šest osoba povrijeđeno, među njima i dvoje djece

Detalji stravične nesreće na Bijambarama: Čak šest osoba povrijeđeno, među njima i dvoje djece


Iz MUP-a Kantona Sarajevo danas su saopćili detalje o saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 08:30 sati dogodila na kolovozu magistralnog puta M-18 Sarajevo – Tuzla, općina Ilijaš, u blizini Bijambara. Među šestero povrijeđenih je i dvoje djece, od kojih je jedno teže povrijeđeno kao i vozač Seata.

“Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila Seat Toledo, kojim je upravljao Š.B. iz Sarajeva i putničkog motornog vozila Mercedes, kojim je upravljao S.D. iz Tuzle. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač vozila Seat Toledo Š.B., konstatovane na KUM UKC Sarajevo, odakle je upućen na Kliniku za ortopediju i traumatologiju radi nastavka liječenja. Teške tjelesne povrede zadobilo je i dijete – putnik iz vozila Seat Toledo koje je, nakon ukazane ljekarska pomoći na KUM UKC Sarajevo, upućeno na Kliniku za neurohirurgiju UKC Sarajevo”, naveli su iz MUP-a KS.

Detalji nesreće na Bijambarama: “Vozač Seata priznao da je preticao. Slomljena mu noga na 5 mjesta i ruka na 2”

Lakše tjelesne povrede zadobili su putnici iz vozila Seat Toledo, L.B. i dijete-putnik, koji su nakon ukazane ljekarske pomoći na KUM UKC Sarajevo, otpušteni na kućno liječenje.

Vozač S.D. i putnica I.D. iz vozila Mercedes su, nakon ukazane ljekarske pomoći u JU Dom zdravlja Olovo, gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede, upućeni na kućno liječenje.

“O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo”, naveli su iz MUP-a KS.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija