Trivić poručila Dodiku: Vježbaj košenje. Ili ćeš završiti u zatvoru ili na smetljištu historije

Trivić poručila Dodiku: Vježbaj košenje. Ili ćeš završiti u zatvoru ili na smetljištu historije


Jelena Trivić smatra da bi svi trebalo da imaju na umu, da je Dodiku „narod rekao veliko NE u oktobru, da ga nije htio, kao ni njegove sulude politike“ i da on to najbolje i zna

Žalosno je da neko ko se predstavlja za predsjednika Republike Srpske ovako govori o političkim protivnicima, napisala je Jelena Trivić na društvenim mrežama, uz isječak TV emisije u kojoj je gostovao Milorad Dodik, koji je za nju rekao, između ostalog, da je “frustrirana”.

Jelena Trivić smatra da bi svi trebalo da imaju na umu, da je Dodiku „narod rekao veliko NE u oktobru, da ga nije htio, kao ni njegove sulude politike“ i da on to najbolje i zna.

„Navodno moćan, sa novcima, medijima, mašinerijom, morao je da krade glasove da bi ‘pobijedio’ jednu, kako kaže nedorečenu ženu, koja je u kampanju ušla sa skromnim resursima u svakom smislu, ali sa ogromnom petljom da mu se suprotstavi“, rekla je Trivić.

Ona je istakla da je „Dodik načet“ i dodala da je i njegovo prošlo.

„Narod te nije htio. Vježbaj košenje, možda ti posluži u ustanovi zatvorenog tipa. Ili ćeš završiti tamo ili na smetlištu historije kao najveći izdajnik srpskog naroda. Kao heroj sigurno nećeš“, zaključila je ona.

Podsjetimo, Dodik je u četvrtak objavio na Twiteru kako kosi travu na zapadnom tranzitu u Banjoj Luci i poručio nadležnima da je „ovo posljednji put da radi posao drugih“.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija