Pogledajte kako je ‘Dodikov’ RTRS izvijestio o Schmidtovim odlukama

Pogledajte kako je ‘Dodikov’ RTRS izvijestio o Schmidtovim odlukama


Dodikova televizija za propagandu objavila je u istom tekstu i da “Christian Schmidt nije izabran za visokog predstavnika jer nije dobio saglasnost Savjeta bezbjednosti UN. Radio televizija entiteta Republike srpske (RTRS) je javni servis, ali se ponaša kao da je privatna kompanija Milorada Dodika, pa tako i izvještava o dnevno-političkim prilikama u BiH, piše novinska agencija Patrija.

“Njemački državljanin Christian Schmidt, koji se predstavlja kao visoki predstavnik u BiH, rekao je da je odlučio da neće stupiti na snagu zakon kojim se ukida obaveza ukidanja odluka visokog predstavnika u Službenom glasniku Republike srpske i Zakon o nesprovođenju odluka Ustavnog suda BiH na teritoriji Republike srpske“, navodi se u izvještaju RTRs.

Dodikova televizija za propagandu objavila je u istom tekstu i da “Christian Schmidt nije izabran za visokog predstavnika jer nije dobio saglasnost Savjeta bezbjednosti UN, kako je predviđeno Dejtonskim sporazumom zbog čega ga Republika srpska ne priznaje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija