Nedimov brat oglasio se na Facebook-u: “Proživio si za nečijih pet života”

Nedimov brat oglasio se na Facebook-u: “Proživio si za nečijih pet života”


Jučer je Sarajevo preplavljeno tugom zbog iznenadne smrti Nedima Kamenice koji je preminuo u svojoj 41. godini života, ostavljajući iza sebe šokiranu zajednicu koja se oprašta od njega na društvenim mrežama. Tužnu vijest o Nedimovoj smrti potvrdio je njegov brat Amil putem svog Facebook profila.

Nedimu će rodbina i prijatelji klanjati dženazu u subotu na Gradskom groblju Vlakovo.

Uz tužnu vijest o Nedimovoj smrti, Senzacija.ba nezvanično saznaje da je preminuo uslijed posljedica srčanog udara. Ova neočekivana tragedija podsjeća nas koliko je važno brinuti o svom zdravlju i cijeniti svaki trenutak koji imamo s voljenima. Nedim je napustio ovaj svijet prerano, ostavljajući iza sebe prazninu koja neće biti lako ispunjena.

Sarajevo, grad koji je uvijek bio poznat po svojoj snazi, sada dijeli teret tuge s Nedimovom obitelji i svim onima koji su ga poznavali. Njegova smrt podsjeća nas da je život krhak, ali također nas potiče da cijenimo i slavimo život svakog pojedinca.

U ovim teškim trenucima, neka Nedimova obitelj pronađe snagu i podršku koja će im biti potrebna da bi prebrodili ovu neizmjernu bol piše Senzacija.

U 41. godini preminuo poznati Sarajlija: Njegovo srce nije izdržalo

“Kad se živi jedan dinamičan i veseo život, puno toga se proživi. Proživio si za nečijih pet. Nama koji smo te voljeli ostaje da te žalimo i da te se sjećamo”, stoji u objavi Nedimovog brata Amila.

Podsjetimo, Nedimov smijeh i vedrina bili su zarazni, a njegova prisutnost donosila je radost mnogim prijateljima i poznanicima. Bio je voljen suprug, otac i sin, ostavljajući iza sebe neutješnu suprugu, dva sina, oca, majku te mnogobrojne prijatelje i poznanike koji sada dijele tužan teret gubitka.

U subotu će se Sarajevo zauvijek oprostiti od Nedima Kamenice, dragog Sarajlije, kada će se klanjati dženaza na Gradskom groblju Vlakovo od 14 sati.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija