Vatrogasci morali rezali automobil kako bi izvukli Vladimira: Nažalost preminuo je

Vatrogasci morali rezali automobil kako bi izvukli Vladimira: Nažalost preminuo je


Sedamnaestogodišnji mladić poginuo je jutros, 15. jula, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ljeljenči kod Bijeljine.

Kako saznaje Srpskainfo, u nesreći je poginuo Vladimir Simić.

Opijelo će se obaviti u ponedjeljak, 17. jula, u 12 sati ispred porodične kuće u Velikoj Obarskoj, a sahrana nakon opijela na groblju Poljana u Velikoj Obarskoj.

Podsjetimo, u direktnom sudaru povrijeđen je još jedan vozač koji je prevezen u bijeljinsku bolnicu gdje su konstatovane teške povrede i zadržan je na liječenju.

Vladimir 18 poginuo u stravičnoj nesreći kod Bijeljine

Do nesreće, u kojoj su učestvovala tri vozila, došlo je oko četiri sata poslije ponoći na magistralnom putu Bijeljina – Brčko.

Pacijent koji je jutros nakon teške saobraćajne nesreće primljen u Bolnicu “Sveti vračevi” u Bijeljini ima teške tjelesne povrede opasne po život.

Rekao je to dr Srđan Petrović, specijalista opšte hirurgije u bijeljinskoj bolnici, dodajući da je riječ o 50-godišnjem muškarcu.

“Jutros oko 5 časova u našu bolnicu je primljen je muškarac povrijeđen u u saobraćajnom udesu. Nakon urađene kompletne laboratorijske i radiološke dijagnostike konstatovane su teške tjelesne povrede opasne po život. Te povrede su prelom ključne kosti, prelom kostiju lica, serijska fraktura rebara, prelom zgloba kuka i kontuzija cijelog tijela”, naveo je dr Petrović.

Na mjestu događaja bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina koji su sjekli vozila kako bi došli do povrijeđenih.

Foto: InfoBijeljina

Foto: InfoBijeljina

 

Šta kažu na Facebook-u?

Saučešće porodici naravno, ali taj mladić je vozio bez vozačke dozvole, vjerovatno pod dejstvom alkohola i pored svog života time ugrozio druge. Šta je sa čovekom kog je udario i koji ima teške tjelesne povrede?

Tuga neopisiva,počivaj u miru anđele,a porodici iskreno saučešće i uteha od Gospoda.

Lahka mu zemlja bila a saucesce roditeljima i rodbini

Tuga do neba. Andjele počivaj u miru,porodici iskreno saučešće


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija