Ogorčena Sarajka pozvala policiju zbog parking papaka. Oni došli, nepropisno se parkirali i sjeli na kafu

Ogorčena Sarajka pozvala policiju zbog parking papaka. Oni došli, nepropisno se parkirali i sjeli na kafu


Redakciji portala Crna-Hronika javila se ogorčena Sarajka iz naselja Nova Otoka (Novi Grad Sarajevo) gdje je u jutarnjim satima zabilježila čak 13 vozila koji su nepropisno parkirani ispred zgrade u kojoj živi.

Kako kaže Sarajka ovi parking papci svakodnevno otežavaju stanarima i vlasnicima garažnih mjesta nesmetan prolaz. Odlučila je pozvati policiju i ostala iznenađena.

Poštovani,

Molit ću za objavu, obzirom da je ova sad situacija prešla sve mjere.

Sarajevo, Nova Otoka naselje. Svakodnevni problem sa nepropisno parkiranim autima. Svakodnevno pozivanje policije, pisanje kazni nije i neće opametiti vozače. Problem je što u jednom momentu toliko bude nepropisnih auta da stanari i vlasnici svojih garaža nemogu istima prići.

Prije 20 min zovem policiju jer sam nabrojala 13 nepropisno parkiranih auta samo u jednom dijelu. Nakon 7 min policija parkirana nepropisno i 2 službena lica sjede u kafiću piju kafu.

Nije sporna kafa, ali je sporno njihovo službeno vozilo nepropisno parkirano. BAŠ ZA PRIMJERA! – izjavila je ogorčena Sarajka.

U julu MUP KS izdao 189 kazni zbog parkiranja na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija