Stravičan događaj: Tinejdžeri mučili i napadali djevojčice, dvojica privedena

Stravičan događaj: Tinejdžeri mučili i napadali djevojčice, dvojica privedena


U Münchenu se odigrao stravičan događaj u kojem je grupa od pet tinejdžera (četiri dječaka i jedna djevojčica) satima mučila i fizički napadala dvije djevojčice.

Prema saopćenju policije, ovaj brutalni napad je dodatno potkrepljen činjenicom da su počinitelji sve snimali mobilnim telefonima i dijelili snimke putem društvenih mreža.

Policija je obavijestila javnost da se događaj odvio u četvrtak, 10. augusta. Grupa od petero mladih najprije je presrela 15-godišnjakinju i zahtijevala novac od nje, tvrdeći da im duguje. Kada je jedna odbila dati traženi novac, počinitelji su počeli fizički napadati djevojku udarajući je šakama i nogama.

Nakon toga, grupa tinejdžera i dvije žrtve su otišli u park, gdje su sreli 12-godišnju prijateljicu 15-godišnjakinje. Nažalost, nasilje se nije zaustavilo, već su napali i drugu djevojčicu. Uz prijetnje nožem, prisilili su je da im preda novac.

Srećom, dvije žrtve (12 i 15 godina) su uspjele pobjeći, iako su zadobile lakše tjelesne povrede. Nakon incidenta, obavijestile su svoje roditelje, koji su odmah kontaktirali policiju i prijavili napad.

Policija je brzo reagovala i privedla 17-godišnjaka i 15-godišnjakinju iz grupe koja je izvela ovaj napad. Trenutno se provodi istraga kako bi se rasvijetlile sve okolnosti ovog zgrožavajućeg incidenta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija