Foto: Anadolu Agency/RTV TK
Snimak likvidacije u Gradačcu ponovo kruži društvenim mrežama

Snimak likvidacije u Gradačcu ponovo kruži društvenim mrežama


Instagram uključivanje pomahnitalog Nermina Sulejmanovića je gledalo više od 15.000 ljudi, snimak je ubrzo obrisan kako su saopštili iz policije, ali je on ponovo počeo da kruži društvenim mrežama.

Gradačac je u petak, 11. augusta, potresao zločin koji je cijelu BiH, ali i region, zavio u crno.

Nermin Sulejmanović, odranije poznat policiji, snimao je likvidaciju svoje bivše supruge Nizame Hećimović, a zatim je nastavio svoj krvavi pohod.

Dok je grad bio pod opsadom, a specijalci su tragali za Sulejmanovićem, on se uključivao u Instagram live, navodeći da će da likvidira još ljudi i izvještavajući o zločinima koje je do sada počinio.

Nakon što je opkoljen, kada je izvršio suicid pred policajcima, snimak je ubrzo obrisan, kao i sve društvene mreže Sulejmanovića.

Ipak, da ovaj gnusni, uznemirujući i najblaže rečeno jezivi snimak nije nestao bez traga, potvrđuje činjenica da je on u subotu, 11. augusta, osvanuo na Facebooku, javlja Radiosarajevo.

Nakon dva sata snimak je obrisan, pretpostavlja se da je platforma uočila uznemirujući sadržaj.

Ipak, ovim je potvrđeno da snimak nije nestao bez traga i da on sada lebdi negdje među brojnim sadržajem na internetu, kao i da je pitanje trenutka kada će on ponovo biti plasiran.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija