Obračun na Sokocu: Komadant Vukova s Drine udario na načelnika

Obračun na Sokocu: Komadant Vukova s Drine udario na načelnika


Današnji incident u opštini Sokolac donosi uznemirujući prizor sukoba između političkih figura, pri čemu je odbornik stranke SNSD (Savez nezavisnih socijaldemokrata) Milan Jolović javno prijetio i vrijeđao načelnika opštine Milovana Bjelicu. Ovaj sukob eskalirao je u verbalni obračun, između ostalog, zbog navodnog napada na predsjednika opštinskog odbora SNSD-a. Sukobi unutar političkih krugova rijetko su vidljivi u ovolikoj mjeri, te se njihova eskalacija u verbalni napad dodatno osuđuje zbog uticaja na stabilnost i sigurnost lokalne zajednice.

Milan Jolović, inače poznatom je kao konandant specijalne ratne jedinice Vukovi s Drine.

O ovom incidentu će biti obaviještena policija, potvrdio je ovo načelnik Sokoca Milovan Bjelica.

Bjelica ističe da je neprijatnost kakvu je doživio danas, nije za trideset godina bavljenja politikom.

“Danas sam u gradu čiji sam načelnik doživio neprijatnost kakvu nisam za trideset godina bavljenja politikom. Odbornik SNSD-a me je javno vrijeđao i prijetio mi zbog nekog navodnog napada na predsjednika opštinskog odbora SNSD-a. Milan Jolović mi je psovao majku i prijetio. O svemu ću obavijestiti policiju. Znajući da Jolović ima običaj da se fizički obračunava sa svojim saradnicima, radnicima i kolegama, smatram da je i moja bezbjednost ugrožena. Frustriranosti se moraju na drugačiji način kanalisati, nasilje nije rješenje već izvor dodatnih problema”, kazao je Bjelica.

Jolović je potvrdio da je došlo do verbalnog obračuna, jer je želio zaštiti kolegu.

– Lokalni kriminalac kojem načelnik daje plaću u Opštini, a ne dolazi na posao fizički je napao odbornika SNSD-a Strahinju Bašovića. Interesantno je da se nakon napada načelnik pojavio na mjestu gdje se sve događalo. Ja nisam neko ko se boji načelnika i njegovih metoda zastrašivanja političkih neistomišljenika i morao sam reagovati da zaštitim kolegu koji daje izjavu MUP-u, rekao je Jolović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija