U noćnim satima se tukli na Skenderiji: Otac i sin tukli mladiće, koristili šarafciger

U noćnim satima se tukli na Skenderiji: Otac i sin tukli mladiće, koristili šarafciger


Iako je dva od tri aktera tučnjave na Skenderiji, koja se dogodila u srijedu, 16. augusta, policija PU Centar uhapsila i predala Tužilaštvu KS, kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba, za jednog je predložen jednomjesečni pritvor, a drugi je pušten na slobodu.

Uhapšen, a potom i pušten je E. Č. (45), nastanjen u Vogošći, za kojeg se sumnja da je 16. avgusta učestvovao u tučnjavi na Skenderiji.

U tučnjavi je, kako saznajemo učestvovao i njegov sin K. Č za kojim se traga, a koji je od ranije poznat policiji. U tučnjavi su povrijeđena dva mladića, F. Ž. koji je zadobio teže povrede, i E. M. koji je lakše povrijeđen i on je pušten iz bolnice. Iako je dva od tri aktera tučnjave na Skenderiji, koja se dogodila u srijedu, 16. augusta, policija PU Centar uhapsila i predala Tužilaštvu KS, kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba, za jednog je predložen jednomjesečni pritvor, a drugi je pušten na slobodu.

Uhapšen, a potom i pušten je E. Č. (45), nastanjen u Vogošći, za kojeg se sumnja da je 16. avgusta učestvovao u tučnjavi na Skenderiji.

Sarajevska policija lišila slobode još jednu osobu zbog tučnjave na Skenderiji

U tučnjavi je, kako saznajemo učestvovao i njegov sin K. Č za kojim se traga, a koji je od ranije poznat policiji.U tučnjavi su povrijeđena dva mladića, F. Ž. koji je zadobio teže povrede, i E. M. koji je lakše povrijeđen i on je pušten iz bolnice.

Obojica mladića su zadobila ubode šarafcigerom, a F. Ž. je zbog težine povrede zadržan u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, on je zadobio višestruke ubode šarafcigerom, među kojima je i ubod u predjelu glave.

Drugi mladić, E. M. izboden je šarafcigerom pet puta i to u predjelu vrata, podpazuha, leđa i nogu.

“Nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni su uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima teška tjelesna povreda i laka tjelesna povreda /član 172. stav 3. i član 173. stav 1. KZ FBiH/, predati u daljnju nadležnost Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo”, naveli su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Međutim, E. Č. je danas oko 14 sati pušten iz Tužilaštva, dok je E. H. zadržan. Za trećim počiniocem policija još traga.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija