Tijelo Nermina Sulejmanovića i dalje u hladnjači: I prijatelji odustali od njega

Tijelo Nermina Sulejmanovića i dalje u hladnjači: I prijatelji odustali od njega


Tijelo Nermina Sulejmanovića, koji je u Gradačcu ubio tri, a ranio dvije osobe, još uvijek je u hladnjači JKP Komemorativni centar Tuzla.

Porodica se nije oglasila kako bi preuzela tijelo, pa iz JKP Komemorativni centar Tuzla sada očekuju da Sulejmanovićevo tijelo preuzme gradska vlast u Gradačcu, piše Tuzlainfo.

Tijelo Nermina Sulejmanovića u hladnjači JKP Komemorativni centar Tuzla se nalazi od 12. augusta.

Kako je pisao naš portal četiri Nerminova prijatelja i poslovna partnera bili su pokrenuli organizaciju njegove sahrane ali nakon objavljenog članka i oni su odustali od toga.

Crna-Hronika saznaje da četiri njegova prijatelja organizuju u Gradačcu sahranu Nermina Sulejmanovića. Cijeli dogovor oko organizacije dogovoren je u jednom gradačačkom ugostiteljskom objektu kojeg je Nermin posjećivao.

Saznajemo da su pronašli i pogrebno preduzeće koje će za 3.000 KM obaviti cijeli ukopa u tajnosti a na sahrani neće niti niko od njih.

Fikret Sulejmanović: Nermina sam se odrekao prije 20 godina. Prijatelji krimosi će ga sahraniti

I Nerminov otac Fikret nije htio da sahrani svog sina. Kako kaže odrekao ga se prije 20 godina, a poručio da će ga sahraniti njegovi prijatelji kriminalci. Međutim izgleda da ni oni neće.

“Nema ga ko od porodice sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizirali. To što je on napravio, to ne može normalan čovjek napraviti, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio”, rekao je Fikret Sulejmanović.

Načelnik Gradačca Edis Dervišagić potvrdio je novinarima Avaza da ukoliko se utvrdi da je to obaveza Općine Gradačac, da će to i uraditi.

“Čekamo upute iz Tužilaštva i Komemorativnog centra. Ako se, kako kaže, utvrdi da je obaveza Općine da ga ukopa, to će i uraditi.”

Četiri Nerminova prijatelja i poslovna partnera organizuju njegovu sahranu: “Sakupljaju 3.000KM”

Nermin Sulejmanović je 11. augusta ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a ubistvo je prenosio uživo na društvenim mrežama. Ubio je još dvije osobe, oca i sina, te je ranio dvoje. Sulejmanović je nakon što ga je policija locirala počinio samoubistvo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija