Policijska akcija “Povratnik”: Pronađen kokain, dvije stabljike indijske konoplje i 5.400 KM

Policijska akcija “Povratnik”: Pronađen kokain, dvije stabljike indijske konoplje i 5.400 KM


U akciji poznatoj pod nazivom “Povratnik,” koju je sproveo banjalučki policijski sektor Kriminalističke policije, danas su pretresene dvije lokacije, a rezultirala je hapšenjem B. M. i S. A. zbog sumnje u trgovinu drogom. Akcija je otkrila određene količine narkotika i drugih predmeta koji se povezuju s nelegalnim aktivnostima.

Policija je u pretresima pronašla ukupno 670 grama kokaina, kao i dvije stabljike indijske konoplje. Pored droge, zaplijenjen je i iznos od 5.400 KM, kao i drugi materijalni dokazi koji bi mogli biti od značaja za istragu.

Načelnik sektora Kriminalističke policije, Slaviša Kojić, informisao je da oba uhapšena lica već imaju dosije i bili su poznati policiji i ranije. Naziv akcije, “Povratnik,” ukazuje na njihovu prethodnu istoriju s policijskim vlastima.

“Ova akcija jasno pokazuje da se radilo o licima s dosijeima, već poznatim policiji,” izjavio je Kojić.

Policija će sada sprovesti vještačenje zaplijenjenih supstanci kako bi utvrdili njihovu tačnu vrijednost na tržištu. Očekuje se da će istraga biti intenzivirana kako bi se otkrila eventualna povezanost ovih uhapšenih osoba s većim kriminalnim organizacijama i distribucijom narkotika na ovom području.

Očekuje se da će Okružno javno tužilaštvo Banjaluka preuzeti slučaj i dalje provesti istragu protiv B. M. i S. A. koji su privedeni u poslijepodnevnim časovima.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija