(FOTO) Pogledajte fotografije teške nesreće u Tuzli: Čak 7 lica povrijeđeno

(FOTO) Pogledajte fotografije teške nesreće u Tuzli: Čak 7 lica povrijeđeno


Nova teška saobraćajna nesreća dogodila se u sinoćnim satima oko 01:30 poslije ponoći u ulici XVIII hrvatske brigade u tuzlanskom naselju Solana.

U nesreći u kojoj su učestvovala dva putnička automobila, povrijeđeno je 7 lica od kojih je 5 zadobilo teške tjelesne povrede te su hitno prebačeni na UKC Tuzla piše Crna-Hronika.

Na vozilima marke Toyota i Mercedes je pričinjena totalna materijalna šteta, a kako bi putnike izvadili iz vozila morali su  intervenisati i tuzlanski vatrogasci.

“21.9.2023. godine oko 01.10 sati u Tuzli, u Ulici 18. hrvatske brigade, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila Toyota i Mercedes. Povrijeđeno je ukupno 7 lica, od čega je 5 lica zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC Tuzla, gdje su zadržani na daljem liječenju.

Uviđaj su uz prisustvo i pod nadzorom kantonalnog tužioca izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla. Uviđaju je takođe prisustvovao sudski vještak za saobraćajne nezgode. U toku je daljnji rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode-” navedeno je iz MUP-a TK.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija