Denis Buntić u papučama i rukama u džepovima stigao u policijsku stanicu u Ljubuškom

Denis Buntić u papučama i rukama u džepovima stigao u policijsku stanicu u Ljubuškom


Bivši rukometni reprezentativac Hrvatske Denis Buntić se javio danas u policijsku stanicu u Ljubuškom. Općinski sud u Ljubuškom bivšem rukometašu je odredio da se mora svakodnevno javljati u policiju i da svojoj supruzi ne smije prići na manje od 100 metara.

Kantonalno tužilaštvo ZHK u Širokom Brijegu je jučer podnijelo žalbu Općinskom sudu u Ljubuškom zbog bitnih povreda odredbi kaznenog postupka te pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, saopćili su.

Kantonalno tužilaštvo traži da Izvanraspravno vijeće nadležnog suda uvaži žalbu, ukine pobijano rješenje i predmet za prethodni postupak vrati sudiji na ponovno odlučivanje ili da pobijano rješenje preinači i protiv osumnjičenog odredi pritvor.

Podsjetimo, Denis Buntić je u protekli petak prijavljen za nasilje u porodici, kada je pretukao suprugu Klaru, u njihovoj porodičnoj kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom. Tokom pretresa kuće, pripadnici Policijske uprave Ljubuški su pronašli cijeli arsenal oružja, automatske puške, pištolje, zolje, lovačko oružje, streljivo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija