Detalji nesreće kod Vozuće: 5 lica povrijeđeno, oba vozača teško

Detalji nesreće kod Vozuće: 5 lica povrijeđeno, oba vozača teško


Pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 17.50 sati dogodila na magistralnom putu Zavidovići- Tuzla, u mjestu Vozuća piše Crna-Hronika.

Kako saznaje naš portal 2 lica u teško povrijeđena odnosno oba vozača putničkog motornog vozila BMW i Fiat, dok su putnici iz Fiat-a zadobili lakše tjelesne povrede.

Dana 01.10.2023.godine, u 17,50 sati, u mjestu Vozuća, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “BMW”, kojim je upravljao F.E. (1987.) iz Zavidovića i putničko motorno vozilo marke “Fiat”, kojim je upravljao Z.M. (1969.) iz Vareša.

Vozači oba vozila su zadobila teške tjelesne povrede, životno ugorožavajuće, dok su saputnici u vozilu “Fiat”, Č.T. (2006.), Z.G. (2006.) i R.N. (2007.), svi iz Vareša, zadobili lakše tjelesne povrede. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija