Policija traži lopova koji je iz tvornice cementa u Kaknju ukrao gorivo iz 5 kamiona

Policija traži lopova koji je iz tvornice cementa u Kaknju ukrao gorivo iz 5 kamiona


Nepoznati muškarac ili više njih ukrali su određenu količinu nafte iz čak 5 teretnih kamiona koji su bili parkirani na parking prostoru Tvornice cementa u Kaknju piše Crna-Hronika.

Gorivo je ukradeno iz 4 motorna vozila marke Man i iz jednog Mercedesa. Oštećene kompanije su Amei d.o.o. iz Kaknja, Imel d.o.o. iz Kaknja i kamion privatnih lica. Policija traga za počiniocima ovog krivičnog djela

U toku noći 30.09/01.10.2023.godine, na parking prostoru Tvornice cementa Kakanj, u ulici 311. lahke brigade, izvršena je krađa određene količine nafte iz dva teretna motorna vozila marke “Man” i “Mercedes”, vlasništvo firme “Amei” doo Kakanj. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U toku noći 30.09/01.10.2023.godine, na parking prostoru Tvornice cementa Kakanj, u ulici 311. lahke brigade, izvršena je krađa određene količine nafte iz teretnog motornog vozila marke “Man”, vlasništvo B.H. iz Visokog. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U toku noći 30.09/01.10.2023.godine, na parking prostoru Tvornice cementa Kakanj, u ulici 311. lahke brigade, izvršena je krađa određene količine nafte iz teretnog motornog vozila marke “Man”, vlasništvo firme “Imel”, doo Kakanj. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

U toku noći 30.09/01.10.2023.godine, na parking prostoru Tvornice cementa Kakanj, u ulici 311. lahke brigade, izvršena je krađa određene količine nafte iz teretnog motornog vozila marke “Man”, vlasništvo H.E. iz Kaknja. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija