Teško povrijeđena suvozačica Fiata: Automobil se prevrnuo na krov

Teško povrijeđena suvozačica Fiata: Automobil se prevrnuo na krov


Tokom jučerašnjeg dana dogodila se teška saobraćajna nesreća kod Zenice u kojoj je učestvovao putnički automobil marke Fiat, a povrijeđene su dvije osobe.

68-godišnji vozač automobila prošao je sa lakšim dok 69-godišnjakinja koji je sjedila na suvozačevom mjestu prošla je sa teškim tjelesnim povredama nakon što se automobil prevrnuo na krov piše Crna-Hronika.

Dana 01.10.2023. godine, u 16,25 sati, u mjestu Čajdraš, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Fiat”, kojim je upravljao G.S. (1955.) iz Zenice, koji je tom prilikom izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov.

Vozač G.S. je zadobio lakše tjelesne povrede, dok je suvozač P.N. (1956.) iz Zenice, zadobila teške tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog tužioca.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija