(VIDEO) Požar u Banjaluci, gori zgrada Еlektrokrajine

(VIDEO) Požar u Banjaluci, gori zgrada Еlektrokrajine


 

Veliki požar u zgradi Еlektrokrajine u Banjaluci gasi veliki broj vatrogasaca, a policija udaljava prisutne građane. Kako javlja reporter ATV-a, ljudi iz okolnih zgrada posmatraju dešavanja, a policija udaljava prisutne.

ATV je u posjedu snimka na kojem se vidi kako gori krov zgrade uz Еlektrokrajinu, a požar zahvata i ostale objekte. Policija je započela evakuaciju prisutnih u hotelu Bosna.

 

“Rekli su nam da moramo napustiti hotel zbog vlastite bezbjednosti. Ne znam šta ću, stvari su mi ostale unutra”, rekao je jedan od gostiju.

Prema nezvaničnim informacijama, gori dio kuhinje u sklopu Еlektrokrajine. Požar se vidi iz više dijelova grada.

 

Predrag Klinvoc rekao je za ATV da je požar izbio na prvom spratu gdje se nalazi direkcija Еlektrokrajine. Radi se o kancelarijama koje su naslonjene na hotel Bosna..

Požar je izbio prije 20 minuta, svi su evakuisani i u toku je gašenje požara. Uzrok još nije poznat. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je krenulo sa lokacije gdje je toalet, a tu su navodno i instalacije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija