Tri momka šmrkala spid i kokain, cugali alkohol pa pravili probleme

Tri momka šmrkala spid i kokain, cugali alkohol pa pravili probleme


Tri osobe lišene su slobode sinoć zbog narušavanja javnog reda i mira u banjalučkom naselju Obilićevo, a prilikom testiranja bili su pozitivni na kokain, spid i alkohol.

U PU Banjaluka navode da su lišeni slobode S.G. i D.R. iz Banjaluke, te S.P. iz Srpca zbog počinjenog prekršaja ”svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje”.

Naime, policiji je sinoć u 20.50 sati prijavljeno da više lica osoba narušava javni red i mir ulici Cara Lazara u Banjaluci.

”Policijski službenici su na licu mjesta i potvrdili navode prijave, te zatkeli lica S.G., D.R., S.P. i jedno maloljetno lice. Lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola i droge. Tom prilikom kod S.G. je utvrđeno prisustvo kokaina i 2,15 g/kg alkohola u organizmu, kod D.R. prisustvo droge „spid“ i 0,08 g/kg alkohola u organizmu, a kod S.P. prisustvo droge „Metamfetamin“ i 1,57 g/kg alkohola u organizmu”, saopšteno je iz PU Banjaluka, navodeći da je kod S.P. pronađen i metalni bokser.

Dodaju da je maloljetnik predat staratelju M.S. iz Banjaluke kojem je uručen prekršajni nalog.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija