(VIDEO) Nakon što je dobio otkaz zbog nesavjesne vožnje, Edin pretukao suprugu Erminu

(VIDEO) Nakon što je dobio otkaz zbog nesavjesne vožnje, Edin pretukao suprugu Erminu


Redakcija portala Crna-Hronika danima je pisala o nesavjesnom profesionalnom vozaču kompanije “Pepex” iz Tuzle koji je svojom vožnjom ugrozio živote sudionika u saobraćaju ali i putnika u njegovom autobusu.

Nakon objavljenon video klipa, kako nam je Edin potvrdio u jučerašnjem razgovoru, vozač je dobio otkaz. Njegovu stranu priče možete pročitati ovdje.

Oglasio se Edin vozač autobusa: “Dobio sam otkaz, za sve je kriv snimatelj. Putnici su me molili da ga prebiju”

 

Komentari na društvenim mrežama najviše su pogodili pomahnitalog Edina koji se sinoć napio i pretukao nedužnu suprugu saznaje Crna-Hronika.

Kako saznaje portal Crna-Hronika, Edin je počeo piti alkohol (rakiju) od 18h u kuću u kojoj je stanovao sa svojoj suprugom, da bi u noćnim satima, oko 02:00h razvalio vrata od spavaće sobe, i fizički pretukao suprugu.

Njegova supruga Ermina završila je sa teškim tjelesnim povredama na UKC-u u Tuzli a on iza rešetaka zahvaljujući brzoj intervenciji policijskih službenika MUP-a TK.

Uskoro opširnije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija