Sarajevska policija iz saobraćaja isključila 32 pijana vozača

Sarajevska policija iz saobraćaja isključila 32 pijana vozača


Prvi dan vikenda bio je prilično buran u Kantonu Sarajevu te je policija imala pune ruke posla.

U 12:30 sati, policijski službenici stanice Centar su uhapsili A.K. rođen 1978. godine u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu poslovnog subjekta ‘NELT’.

U istom danu u 15 sati, u općini Trnovo, A. K. je obavijestila policajce da je na adresi stanovanja pronašla beživotno tijelo psa rase Bemardinac koji je u njenom vlasništvu.

Policijski službenici stanice Ilijaš su uhapsili M.S. rođen 1982. godine u Sarajevu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „nasilničko ponašanje“.

Sinoć u 23:30 sati uhapšena je osoba A.M. 1989. godine u Ilijašu zbog postojanja osnvoa sumnje da je počinio krivično djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policajci su, također, uručili 429 prekršajnih naloga, a šest vozača je upozoreno zbog lakših prekršaja. Iz saobraćaja su isključena 32 vozača zbog zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, tri prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, isto toliko za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom i jedno vozilo jer je bilo neregistrovano.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija