(VIDEO) Puki nakon napada Redžovića: “Garantujem da ti neću ostati dužan”

(VIDEO) Puki nakon napada Redžovića: “Garantujem da ti neću ostati dužan”


Tokom današnjeg dana dogodila se drama ispred Općine Centar u Sarajeva u kojoj je nažalost deblji kraj izvukao bh. sportaš Edin Puhalo poznatiji kao Iron Puki.

On u video snimku kojeg je poslao portalu Crna-Hronika tvrdi da ga je sa leđa napao bokser Adnan Redžović. Sve se desilo nakon potpisivanja ugovora sa Općinom Centar u kojoj ova institucija nagrađuje najbolje sportiste sarajevskog kantona i ove općine.

Puhalo se trenutno nalazi na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajeva a poslije detaljnih pregleda, zaputit će se na MUP Kantona Sarajevo gdje će prijaviti Redžovića za teške tjelesne povrede.

“Pošto nije hrabar da se pobije kako treba, sa leđa me opalio, ja mu za ovo nikad neću ostati dužan, to mu ja garantujem. Imaju kamere na općini, bit će snimak. Trenutno sam u bolnici, pa ću ići u policiju da ga prijavim”, rekao je Puhalo za Crnu Hroniku.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrdili su incident koji se dogodio u 11:30.

“U 11:30 MUP-u je prijavljeno od uposlenika Općine Centar da je u holu došlo do sukoba dvojice muškaraca, nakon čega je muškarac Edin Puhalo upućen na utvrđivanje stepena povreda”, odgovorili su iz MUP-a Kantona Sarajevo

Našem portalu Puhalo je dostavio i nalaz sa KCUS-a.

“Multifragmentarna faktura svih zidova lijevog maksilarnog sinusa sa dislikacijom fragmenata u lumen. uz hemoragičan sadržaj faktura poda lijeve orbite sa dislokacijom fragmenata intraorbitalno te dsiloakcijom masnog tkiva u lumen maksilarnog sinusa blow out fraktura.

fraktura lateralnog zida lijeve orbite sa dislokacijom za žirinu kosti.

Fraktura arkusa zigomatiku lijevo bez dislokacije. Hematom i subkutani emzifem lijeve polovine lica i periorbitalno lijevo. Bulbus i n.optikus lijevo intaktni. – izjavila je doktorica Suada Hasanović Vučković u svom nalazu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija