Novi detalji – Redžović tvrdi da ga je Puki napao: “Morao samo se braniti”

Novi detalji – Redžović tvrdi da ga je Puki napao: “Morao samo se braniti”


Danas se ispred Općine Centar u Sarajevu dogodila tučnjava u kojoj je nažalost deblji kraj izvukao bh. sportaš Edin Puhalo poznatiji kao Iron Puki.

On u video snimku kojeg je poslao portalu Crna-Hronika tvrdi da ga je sa leđa napao bokser Adnan Redžović. Sve se desilo nakon potpisivanja ugovora sa Općinom Centar u kojoj ova institucija nagrađuje najbolje sportiste sarajevskog kantona i ove općine.

 

 

Portal Crna-Hronika donosi vam nove detalje sarajevskog incidenta. Za naš portal potvrđeno je iz advokatske kancelarije Damira Alagića detalje, šta se to dogodilo ispred Općine Centar u popodnevnim satima.

“U potpinosti demantujem da je danas u Općini Centar Sarajevo došlo do fizičkog obračuna izmeđz mene i Edina Puhala. Edin Puhalo je mene napao u prostorijama Općine Centar gdje sam se ja samo branio od njegovog napada. Meni moj kodeks i odgoj ne dopušta da bilo koga udarim sa leđa.

Napad na mene se desio u Općini i to je sve zabilježeno na videonadzorom i na snimku se vidi da sam ja u samooodbrani branio. Prilikom napada na mene nisam bio sam i s mnom u društvu je bio gospodin Almir Kasalo, koji je svemu svjedočio. Meni je žao što je do toga došlo, morao sam se braniti.

Prijetnja koja je upućena meni putem video snimaka nakon događaja nije prva koju je on uputio, već je i ranije upućivao prijetnje putem poruka i meni i mojoj porodici, ministru i drugim ljudima”.  – izjavio je Adnan Redžović.

Nešto poslije ove izjave, pripadnici MUP-a KS su lišili slobode Redžovića.

MUP KS lišio slobode Adnana Redžovića!

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7300931403481386246?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7241465432601937414


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija