Oglasila se Hukina supruga Nurka: “Samo me odgurno. Mi smo ovdje žrtve, uzimaju naše slike pa nas ucjenjuju”

Oglasila se Hukina supruga Nurka: “Samo me odgurno. Mi smo ovdje žrtve, uzimaju naše slike pa nas ucjenjuju”


Društvenim mrežama kruži video porodičnog nasilja, na kojem Hajrudin Malagić tuče ženu, za koju tvrdi da mu je supruga. On je na TikTok nalogu huka_tz_opaki i huka_tz objavio snimke.

Prema informacijama, hrabri građani koji su vidjeli snimke su ga prijavili policiji,a iz Uprave policije MUP-a TK su se sada oglasili.

“Po istoj prijavi odmah su postupili policijski službenici PS Istok, o događaju je upoznata dežurna Tužiteljica KTTK-a, te se poduzimaju dalje mjere i radnje po nalogu i pod nadzorom iste”, rekli su kratko iz Uprave policije MUP-a TK.

Kako Crna Hronika saznaje, porodica Malagić je verbalno napala policajce, govoreći kako je sve bilo iscenirano za snimanje TikTok videa.

Cijela porodica Hajrudina Malagića došla u policijsku stanicu: “Galamila se čula nekoliko minuta”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se porodica Malagić tačnije Hajrudin i Nurka koji tvrde da imaju dokaze da nije suprug pretukao suprugu nego da ju je samo odgurnuo.

“Iza cijelog slučaja krije se sasvim nešto drugo”

“Hajro nije udario mene, nego me samo odgurnuo da ne dođem na TikTok gdje mi psuju djecu i unučad. Ja sam ušla u lajv gdje psuju mom mužu, meni, psuju nam djecu i unučad a on mene samo odgurno da ne psujem jer sam bila i više nego iznervirana njihovim ponašanjem i provokacijom.

Mi već ovo mjesecima prijevljujemo gdje policija koja nije poduzela ništa, što se skidaju slike naše djece, naše unučad i naše slike i to postavljaju po društvenim mrežama. Cijela porodica nam je ugrožena zbog toga. Uzimaju slike u ucjenjuju nas. Traže nam pare.

“Za sve kriv zet”

Iza svega stoji jedna porodica za koju je moja kćerka bila udata. I kad je otišla od njih, svima nama prave pakao od života. Na početku su pravili lažne profile, a sada se ne kriju iza ničega. Nemamo više kome da se obratimo. Sve smo prijavljivali ali ništa. I umjesto da nama pomogne policija ona dođe na vrata… Ja više ne znam šta da radim” – izjavila je Nurka Malagić za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija