Foto: ATV
Akcija “Nakamura”: Kod 19-godišnjaka pronađeno pet ukradenih bicikala

Akcija “Nakamura”: Kod 19-godišnjaka pronađeno pet ukradenih bicikala


U akciji ”Nakamura”, u kojoj je pronađeno pet ukradenih bicikala, slobode je lišen Luka B. (19) iz Banjaluke koji već ima policijski dosije.

Kako saznaje ATV, Luka B. je 2. juna ove godine lišen slobode u akciji ”Kofer” u kojoj je zaplijenjeno 1.139 grama marihuane.

Zajedno s njim tada je lišen slobode i Luka T. Obojica su lišeni slobode zbog sumnje da su dilovali marihuanu. Osim droge, koju su krili u podrumu, tada su zaplijenjene dvije mačete, digitalne vage i drugo.

Inače Luka B. se pod istragom policije ponovo našao zbog sumnje da je na području Banjaluke ukrao sedam bicikala.

”L.B. se sumnjiči da je na području Grada Banjaluka od 16. do 22. novembr počinio sedam krađa, kojom prilikom je iskorištavalo nepažnju oštećenih i otuđivao bicikla. Tokom kriminalističke obrade pronađeno je i oduzeto pet ukradenih bicikala, koji će biti vraćeni oštećenima”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da će nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv L.B. biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija