Nepoznata ženska osoba se lažno predstavlja i skuplja novac po Tuzli

Nepoznata ženska osoba se lažno predstavlja i skuplja novac po Tuzli


Iz Centra za djecu sa višestrukim smetnjama „Koraci nade“ Tuzla poslali su važno obavještenje za sve prijatelje na Facebook-u. Kako tvrde iz ovog humanitarnog udruženja pojavila se nepoznata ženska osoba koja se lažno predstavlja kao članica Centra “Koraci nade”.

Nepoznata osoba se lažno predstavlja i prikuplja novac te na taj način vara građane Tuzle. Cijeli slučaj je prijavljen policijskim službenicima a iz Centra “Koraci nade” tvrde da nikada na ovaj način nisu prikupljali sredstva.

“Molimo vas da ne dajte priloge osobama koje vam se obraćaju kao naši predstavnici” – izjavili su iz Centra za djecu sa višestrukim smetnjama „Koraci nade“ Tuzla piše Crna-Hronika.

❗❗VAŽNO OBAVJEŠTENJE❗
Nepoznata ženska osoba lažno se predstavlja i prikuplja novac ispred Centra Koraci nade! Nikad na ovakav način nismo prikupljali novac, te vas upozoravamo da NE DAJETE priloge osobama koje vam se obrate kao naši predstavnici! ❗❗❗


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija