Mladić iz BiH lišen slobode u Njemačkoj: “Sumnjivim ponašanjem je odudarao od mase”

Mladić iz BiH lišen slobode u Njemačkoj: “Sumnjivim ponašanjem je odudarao od mase”


Pripadnici njemačke Savezne policije sinoć su priveli državljanina Bosne i Hercegovine kod kojeg su, nakdnadnim prestresom, pronašli nož sa oštricom od 16 centimentara.

Naime, tokom rutinske kontrole na Centralnoj stanici u Esenu uočili su mladića koji je svojim sumnjivim ponašanjem odudarao od mase. Zanimljivo, prvo su mu prišli jer je pušio u prostoru stanice, gdje je pušenje strogo zabranjeno. Međutim, mladić je odjednom postao nervozan i počeo se nerazumno ponašati, zbog čega je policija odlučila da ga privede u stanicu.

Tokom pretresa, kod njega je pronađen nož sa fiksiranom oštricom dugom 16 cm. Nakon toga mladić je odveden na saslušanje tokom kojeg je odbijao da odgovori zašto nosi zabranjeno oružje sa sobom.

Inače, kako mediji prenose, on ima prijavljeno boravište u Rozenhajmu.

Nakon što je završena policijska obrada, prijavljen je zbog kršenja Zakona o naoružanju. Na kraju je dobio i prekršajnu prijavu zbog pušenja u prostoru stanice gdje je pušenje strogo zabranjeno.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija