Majka preminule dr Alme: Ne znam da li mi je gore bilo na dan nesreće, na dan sahrane ili danas

Majka preminule dr Alme: Ne znam da li mi je gore bilo na dan nesreće, na dan sahrane ili danas


Armin Berberović koji je u maju ove godine automobilom ubio Azru Spahić i Almu Suljić u sarajevskom naselju Marijin Dvor danas se pred Kantonalnim sudom izjasnio da nije kriv, piše Klix.

Nakon ročišta roditelji Alme Suljić su bili ogorčeni i razočarani.

“Ovo je van pameti svake. Ne razumijem da se neko može tako izjasniti nakon svih ovih događaja kroz koje smo mi prošli. Ovo je još jedan dodatni stres za nas. Ja sam se ljudski nadao da postoji mrva čovječnosti, mrva sažaljenja, ali sam se prevario. Ovo je bolno i stresno, skoro kao dan nesreće”, kazao je otac Alme Suljić.

Kako je dodao, nije siguran da li je ovo “njegova neljudskost” ili savjetovaje nekoga da se ide u “bespotreban i bolan proces koji će nam nanijeti dodatni stres za nešto što je toliko jasno.”

“Ovo sad ide na teret države, na teret poreznih obveznika. Ali, nažalost, pravo je takvo. Ne znam šta bih više rekao na sve ovo”, dodao je otac.

Majka je kazala da ne zna da li joj je gore bilo na dan nesreće, na dan sahrane ili danas.

Ne znam šta bih rekla. Ne dolazi u obzir nikakav sporazum. Zahtjevamo maksimalnu zatvorsku kaznu. Apelujem još jednom da pod hitno da oni koji to mogu urade nešto po ovom pitanju i da se za ovakve prekršaje dodjele duplo veće kazne. 20 godina za dvostruko ubistvo je premalo”, kazala je majka. Foto: klix.ba


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija