Amil daje novčanu pomoć u pronalasku lopova: “2.000 KM dajem samo za informaciju”

Amil daje novčanu pomoć u pronalasku lopova: “2.000 KM dajem samo za informaciju”


Redakciji portala Crna-Hronnika javio se Amil Dizdarević iz Sokola kod Gračanice koji tvrdi da je tokom noći pokraden i da moli ljude da mu pomognu pronaći počinitelje ove krađe.

Krivično djelo “Teška krađa” dogodila se 13.12.2023. godine u 2:26 minuta a lopovima je trebalo oko 22 minuta da iznesu sve stvari iz kompanije Kola d.o.o. Soko Bukva kod Gračanice.

Kompaniji kao i Amilu pričinjena je veća materijalna šteta na vozilima preduzeća koja se bave transportom drugih automobila a ukradene su sve potrebne stvari za normalno odvijanje njihovih poslova. Lopovi su ukrali daljinski od vitla na kamionima, tahografe  i komandnu kutija od vitla, ključ od vozila marke Fiat Dukata kao i ostale vrijedne stvari.

Amil Dizdarević nudi 2.000 KM za bilo kakvu informaciju o lopovima kako bi se što prije stvari vratile a on mogao nesmetano obavljati svoj posao.

Kontaktirati možete vlasnika na broj telefona. 061 136 360.

“Hvala svima ko podijeli ili pomogne u rješavanju ovog slučaja.” – izjavio je Amil Dizdarević koji je sve uredno prijavio policijskim službenicima MUP-a TK PS Gračanica.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija