6 mjeseci od tragedije u porodici Muratović: “Hoće li i kada će progovoriti Damirove kolege iz Zavoda?”

6 mjeseci od tragedije u porodici Muratović: “Hoće li i kada će progovoriti Damirove kolege iz Zavoda?”


03.7.2023.godine u Tuzli izvršio je suicid Damir Muratović vijećnik u Gradskom vijeću Tuzle.

Iz MUP-a TK je potvrđeno da je tog kobnog jutra oko 7.00 sati Policijska uprava Tuzla zaprimila prijavu da se u ulici Drage Karamana u Tuzli nalazi beživotno tijelo muške osobe čiju je smrt konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla. Nažalost potvrdili su da se radi o tuzlanskom političaru Damiru Muratoviću.

Misteriozni Facebook status oca od nastradalog tuzlanskog političara: “Damirove kolege krive za tragediju?”

Njegov otac Režep Muratović prije par dana na svom Facebook profilu postavio je misteriozni status gdje za njihovu tragediju krivi Damirove kolege piše Crna-Hronika. Kako tvrdi Damirov otac, mjesto tragedije nije zgrada ispred njegovog stana nego zgrada ispred stana sekretarice ustanove u kojoj je radio.

“Danas je 6 mjeseci od tragičnog događaja koji se dogodio pod sumnjivim okolnostima u ulici Drage Karamana 14 ulaz A. Kako koji dan prolazi, tuga, bol sve jači, posebno sada kada znamo sve detalje vezane za tragičan događaj.

Istraga još traje, mi smo kao porodica, sve što imamo kao osnovanu sumnju dostavili pravosudnim institucijama. Čekamo vještačenje telefona, saslušanje osoba koje su učestvovale u teškoj ucjeni i skrivanju dokaza o tome.

  • Pitamo se ko je treća osoba u stanu sponzoruše?
  • Zašto je majka sponzoruše uporno krila tragove?
  • Zašto je sponzoruša odglumila duboku komu da bi spriječila ulazak u stan istražiteljima?
  • Ko je damira otjerao u smrt?

Mnogo pitanja, kome je Damir zasmetao i zašto? Ko stoji i štiti sponzorušu i njenu majku godinama u ovom grad? Svi znaju koliko su zla nanijeli mnogim porodicama.

Kada će progovoriti Damirove kolege iz Zavoda? Čime ih ucjenjuje vrsna pravnica inače hodajuće zlo uovom gradu? Svima njima mogu obećati da nikada nećemo odustati ,idemo do kraja pod svaku cijenu! Istina za Damira će pobijediti! – izjavio je Redžep Muratović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija