(FOTO) Dvije osobe teško povrijeđene u nesreći Mostar – Čitluk

(FOTO) Dvije osobe teško povrijeđene u nesreći Mostar – Čitluk


Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 23:19h na magistralnom putu M120 Mostar Čitluk u mjestu Sretnice u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo.

Kako možemo vidjeti na fotografijama, vozač BMW-a je iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad svojim vozilom i sletio sa ceste u provaliju.

Hercegovački vatrogasci spašavali su osobe u vozilu, dok su ih pripadnici Hitne pomoći hitno prebacili u mostarsku bolnicu.

Prema najnovijim informacijama, prevezenis su u Univerzitetski klinički centar Mostar gdje se utvrđuje ozbiljnost povreda. Medicinsko osoblje će pružiti potrebnu njegu i utvrditi dalje korake u liječenju.

U toku su uviđajne radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Detalji o uzroku nesreće i eventualnim odgovornim stranama bit će poznati nakon završetka istrage.

Za sada identitet povrijeđene osobe nije poznat. Nadležne institucije provode istragu kako bi utvrdile sve relevantne informacije o nesreći.

Uskoro više informacija

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija