Razija Čolaković podržala plaćanje članarine Islamskoj zajednici: “Dakle ili plaćaš ili ne plaćaš, niko te neće tjerati!”

Razija Čolaković podržala plaćanje članarine Islamskoj zajednici: “Dakle ili plaćaš ili ne plaćaš, niko te neće tjerati!”


Razija Čolaković, rođena Cazinjanka iz Stijene koja danas živi i radi u Brčkom, često na svojim društvenim mrežama odgovara na ‘teška i škakljiva’ pitanja, te ‘posavjetuje’ svoje pratioce.

Tako u jednoj od nedavnih objava piše:

Paša moj, što se tiče članstva u Islamskoj zajednici, ono je na dobrovoljnoj bazi! Dakle ili plaćaš ili ne plaćaš, niko te neće tjerati!

Ali zapamti ovo: PO SVOME SE NE LAJE!

Onaj ko po svome laje, ne pripada nikome, takvog neće niko, i taj je jedno veliko ništa!

Hoćeš na muziku, plaćaš ulaz i to svaki put kad je muzika, hoćeš u lov plaćaš članstvo za lov, hoćeš u provod plaćaš provod, sve plaćaš i šutiš, ali kad treba godišnje jednom platiti članarinu za IZ, eh onda si odron da većeg nema, niti plaćaš niti te ko tjera ali zato jezičnu poganu puštaš gdje stigneš!

E moj Bošnjo, ne traži dušmane sa strane, sam si sebi najveći dušmanin i to će ti dohakati!

 

ISPRAVKA: Obavljanje namaza u brčanskim džamijama nije “rezervisano” za članove IZ-a

Cazinjanka Razija Čolaković o plaćanju članarine Islamskoj zajednici: “Sve plaćaš i šutiš, ali kad treba godišnje jednom platiti članarinu za IZ, eh onda si odron da većeg nema…”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija