Duraković: Bojim se da u slučaju secesije niko neće reagovati

Duraković: Bojim se da u slučaju secesije niko neće reagovati


Ćamil Duraković, potpredsjednik RS-a ove sedmice u emisiji 7 Plus Hayat TV-a govorio je o djelovanju predsjednik RS, Milorada Dodika i ljudi okupljenih oko njega.

“Kad god urade nešto, uvide koliko smo neozbiljni i koliko nema adekvatnog odgovora i onda se svaki put pomjera granice. Okružuju ga iskusni avangardi koji to precizno za njega kreiraju, a on to pretvara u stvarnost. Mislim da je krajnje vrijeme da šala prestane. Možemo govoriti da je to retorika Dodika, ali kada je neko očajan, nemojte sumnjati da takvi nisu spremni donijeti bilo kakvu odluku, a ovaj čovjek nije neko ko nema te mehanizme. Nije riječ o godinama, nego o svakom mjesecu, počevši od sad pa nadalje, šta će se planski iz dana u dan dešavati u smislu dovođenja pozicije do same secesije čiji scenario niko ne želi zamisliti. Bojim se da se i u slučaju secesije ništa neće desiti, ni od strane međunarodne zajednice, niti od strane politike”, upozorio je Duraković.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija