Šeik u svojoj rezidenciji ugostio Cvijanović: Razgovarali o nastavku saradnje

Šeik u svojoj rezidenciji ugostio Cvijanović: Razgovarali o nastavku saradnje


Član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i vladar Emirata Ras Al Khaimah Saud bin Saqr Al Qasimi izrazili su danas opredijeljenost za unapređenje saradnje Republike Srpske i BiH sa tim emiratom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima u svim oblastima koje su od zajedničkog interesa.

“Tom prilikom pozvala sam šeika Qassimija da posjeti Republiku Srpsku i BiH i detaljnije se upozna o prirodnim, turističkim i investicionim potencijalima”, objavila je Cvijanović na “Instagramu”.

Cvijanović je rekla da joj je tokom posjete ovom emiratu bilo zadovoljstvo upoznati i razgovarati sa šeikom Talibom bin Saqr Al-Qassimijem, koji ih je srdačno ugostio u svojoj rezidenciji.

“Nakon sastanaka, imala sam priliku da posjetim ostrvo Mardžan na kojem se gradi jedan od najvećih turističkih projekata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima”, navela je Cvijanović.

Član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović boravi u jednodnevnoj posjeti Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je danas u Abu Dabiju razgovarala sa državnim ministrom ekonomije i trgovine u Ministarstvu spoljnih poslova Ahmedom el Sajegom o zaključivanju sporazuma o unapređenju i zaštiti investicija.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija