Počelo suđenje: Doktor Zlatan Radovanović prijetio policijskom službenicu Zoranu Čegaru

Počelo suđenje: Doktor Zlatan Radovanović prijetio policijskom službenicu Zoranu Čegaru


Na Općinskom sudu u Sarajevu kod sudije gospodina Srđana Skoke počeo je glavni pretres u slučaju “Zlatana Radovanovića” nekadašnjeg porodičnog prijatelja od policajca Zorana Čegara koji ga je prijavio službenim organima Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje portal Crna-Hronika na glavnom pretresu koji se održao danas u 10:00h bilo je saslušanje svjedoka nemilog događaja. Pred sudiju Srđana Skoku izašli su Denis Stojnić i Amar Trbović.

Nešto ranije, kao svjedok nemilog događaja bio je pozvan i Danijel Džafić.

Razlog sudske parnice je vrijeđanje i prijednje upućene Radovanovića prema Čegaru. Oni su se na viber grupi sarajevskih ugostitelja svađala oko aktualnih stvari u Bosni i Hercegovini da bi na kraju tih svađa pale teške prijetnje opasne po život.

Policajac i stomatolog se svađali na Viber grupi sarajevskih ugostitelja

Podsjećamo Radovanović i Čegar su već na sudu zbog problema sa imovinom vile i zemljište na Baricama iznad Sarajeva.

Radovanović je bio vlasnik zemlje na kojoj je, uz njegovu saglasnost, Krasnić gradio kuću. Objekat je bio na korak do završetka kada je Krasnić sa Čegarom dogovorio kupoprodaju za pola miliona maraka. Čegar je rekao da nema novca i da bi ih mogao isplatiti u imovini. Na suđenju je tvrdio da je dao što mu je traženo.

“Ja sam imao tamo ispred njegove kuće na Obhodži na Darivi (dio Sarajeva, op. a.), imao sam 15 duluma zemlje. Tražio mi je to i dobio je, naravno. Tražio mi je poslovni prostor na Vlašiću, 110 kvadrata, dobio je to. Dobio je Mercedesa G klasu, dobio je Mercedesa E klasu i dobio je čamac sa prikolicom”, izjavio je Čegar, tvrdeći da je Krasnić naknadno od njega tražio i više – “Toyotu što ja imam i neke motorne sanke”.

Dogovor je pao, ali su vrlo brzo otkriveni problemi.

Više o tome pogledajte ovdje


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija